Informacije o prihajajočih športnih dogodkih


Odbojka - Kvalifikacije za Olimpijske igre Paris 2024, kje gledati tekme slovenske reprezentance

22.09.2023 | Odbojka, Olimpijske igre - kvalifikacije

Čez dobrih enajst mesecev se bodo v Parizu začele igre 32. olimpijade. Slovenski odbojkarji si bodo skušali priboriti vstopnico za Pariz na turnirju v Tokiu. Kvalifikacijski turnur se bo pričel 30. septembra in zaključil 8. oktobra, igralci selektorja Gheorgheja Cretuja pa bodo v odigrali sedem tekem.
Pred tednom so odbojkarji z bronasto medaljo postavili nov mejnik v zgodovini slovenskega športa. Že v sredo, ko so se vrnili na priprave, so misli obrnili novemu izzivu naproti, ki jih konec meseca čaka v Tokiu. Slovenija bo igrala proti Tuniziji, Turčiji, Finski, Egiptu, ZDA, Japonski in Srbiji. Nastop na olimpijskih igrah si bosta zagotovili le najboljši dve reprezentanci na turnirju.

Odbojka - Kvalifikacije za Olimpijske igre Paris 2024, kje gledati tekme slovenske reprezentance

Eurobasket 2022 - Kje gledati tekme slovenske košarkarske reprezentance

01.08.2022 | Košarka, EuroBasket 2022

V okviru priprav na EuroBasket 2022 bo slovenska košarkarska reprezentanca odigrala šest pripravljalnih tekem, od tega štiri na domačih tleh. Vrhunec priprav, katerega del bo tudi Luka Dončić, bo tekma Slovenije in Srbije v ljubljanskih Stožicah. Vse prijateljske tekme slovenske košarkarske reprezentance in tudi nadaljevanje kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu si boste lahko ogledali na Sportklubu.


Prenosi tekem lige narodov

03.09.2020 | Nogomet, Liga narodov C

Tretji del lige narodov se prične 3. spetembra. Prenosi letošnje lige narodov bodo izključno na kanalih Športkluba.


Kriterij Dauphine

11.08.2020 | Kolesarstvo, Kriterij Dauphine

Letošnji kriterij je povsem gorsko obarvan, saj se prav vse etape končajo na vzponih.


Cestno državno prvenstvo v kolesarstvu

21.06.2020 | Kolesarstvo, Državno prvenstvo Slovenije

Na Gorenjskemse bo odvilo najbolj pričakovano državno prvenstvo Slovenije v cestni dirki do zdaj. To bo tudi prva uradna dirka pod okriljem Mednarodne kolesarske zveze (UCI) po dolgih 97 dneh.
Vse podrobnosti o dirki in zadnjemu vzponu proti Ambrožu najdete tukaj.


Evropsko prvenstvo v rokometu 2020 - tv prenosi

09.01.2020 | Rokomet, Evropsko prvenstvo

Letošnje evropsko prvenstvo v rokometu med 9. in 26. januarjem na Švedskem, Norveškem in v Avstriji bo prvi turnir organiziran v treh državah in prvič bo na njem nastopilo kar 24 reprezentanc. Med njimi je tudi Slovenija, branilci naslova pa so Španci.


Boks: Ema Kozin proti Mariji Lindberg, prenos v živo

04.10.2019 | ,

Slovenska boksarska princesa Ema Kozin se bo v nedeljo nedeljo pomerila z Švedinjo Mario Lindberg. Ljubljančanka zagotavlja, da bodo tudi po boksarskem spektaklu CFC 5 pasovi ostali doma. Prenos si lahko ogledate na Voyu.


Nogometne kvalifikacije za Euro 2020: Predstavitev ekip, tv prenos - Oktober 2019

03.10.2019 | Nogomet, Evropsko prvenstvo 2024

Slovenska nogometna reprezentanca je po treh zaporednih zmagah v kvalifikacijah za EP 2020 v skupini G sedaj že na drugem mestu mesto. Končna uvrstitev tako visoko bi nas že vodila na evropsko prvenstvo, ki bo naslednje leto. To bi pomenilo, da bi Slovenija po desetih letih čakanja znova spremljala nastope nogometne reprezentance na velikem tekmovanju.
Reprezentanca se bo na Brdu pri Kranju zbrala v ponedeljek 7. oktobra, zelo zahtevno gostovanje v Skopju pa jo čaka že štiri dni kasneje.


Športno plezanje v težavnosti - Kranj 2019 prenosi

28.09.2019 | Plezanje, Svetovni pokal v plezanju

Ta konec tedna bo v Kranju 24. tekma svetovnega pokala v športnem plezanju v težavnosti. Med 132 tekmovalci iz 26 držav bo tudi 14-članska slovenska reprezentanca s svetovno prvakinjo Janjo Garnbret in podprvakinjo Mio Krampl na čelu.