24.08.2020

Nestrpno odštevamo minute do vročega četrtka - 27. avgusta, ko bo bodo nastopili vsi trije naši predstavniki v kvalifikacijah za Ligo Evropa: Olimpija, Maribor in Mura.

Prenosti tekem v kvalifikacijah za Ligo Europa: Olimpija - Vikingur, Nome Kalju - Mura in Maribor - Colerain

Nome Kalju FC - Nk Mura

Najprej bomo lahko držali pesti za Muro, ki bo gostovala na Kadriorg Stadiumu v Talinu proti domači ekipi Nome Kalju FC iz Estonije. Ekipa je lani zasedla tretje mesto v Estonskem prvenstvu. Mura je v prvem krogu premagala aktualne državne prvake iz Celja, in tako sedaj potuje v Estonijo z lepo popotnico.
Prenos tekme si bo ste lahko v živo ogledali na Športklubu 1 ob 16:30 uri.

NK Olimpija - Vikingur Reykjavik

Nato bomo lahko spremljali ekipo Olimpije na njeni prvi tekmi v novi sezoni, saj v državnem prvenstvu še niso odigrali prvega kola zaradi obvezne 14 dnevne karantene. Njihov nasprotnik pa bo islandski Vikingur iz Reykjavika. Islandci so sredi nobega prvenstva in imajo za sabo odigranih 9 tekem in so trenutno na petem mestu. Olimpija bo imela ogromno težav z uigranostjo ekipe, saj bodo na tekmi šele po štirih dneh skupnih treningov, pred tem pa so lahko trenirali samo individualno.
Prenos tekme si bo ste lahko v živo ogledali na Športklubu 3 od 19:30 ure dalje. Tekmo bodo lahko odigrali na domačem štadionu za Bežigradom.

NK Maribor- Colerain

V večernem terminu pa se bodo predstavili še igralci Maribora, ki bodo v Ljudskem vrtu gostili predstavnika iz Severne Irske - Colerain. Colerain je osvojil drugo mesto v skrajšanem prvenstvu Severne irske, ki je bilo zaključeno zaradi pandemije že konec marca! Prenos tekme v živo bo na Športklubu 1 od 20:30 ure dalje.

Vsi ljubitelji nogometa bomo tako imeli končno na voljo prenose vseh tekem v živo na TV-ju, kar v preteklosti ni bila vedno navada.