Evropsko prvenstvo v rokometu 2024 - tv prenosi

30.12.2023 | Rokomet, Evropsko prvenstvo

Letošnje evropsko prvenstvo v rokometu med 9. in 26. januarjem na Švedskem, Norveškem in v Avstriji bo prvi turnir organiziran v treh državah in prvič bo na njem nastopilo kar 24 reprezentanc. Med njimi je tudi Slovenija, branilci naslova pa so Španci.
Slovenski rokometaši, ki bodo v Nemčiji nastopili na svojem 14. evropskem prvenstvu, imajo možnost da si izborijo nastop na enem od treh kvalifikacijskih turnirjev za poletne olimpijske igre prihodnje leto v Parizu. Deseto mesto na letošnjem januarskem svetovnem prvenstvu na Švedskem in Poljskem jim še ni prineslo nastopa na kvalifikacijskem turnirju med 14. in 17. marcem prihodnje leto, v primeru zmagoslavja afriškega rokometnega velikana iz Egipta na celinskem prvenstvu, ki bo prihodnji mesec v deželi faraonov, pa se bo sprostilo eno mesto. Prvi na seznamu čakajočih so prav slovenski rokometaši.

Evropsko prvenstvo v rokometu 2024 - prenosi tekem

Tv pravice za prenose tekem ima TV SLO. Na drugem programu bodo tako na voljo prenosi vseh tekem slovenske reprezentance, prenosi najzanimivejših tekem v ostalih skupinah in prenosi zaključnega dela od 24 do 26 januarja.

Evropsko prvenstvo v rokometu 2024 - tv prenosi

Eurobasket 2022 - Kje gledati tekme slovenske košarkarske reprezentance

01.08.2022 | Košarka, EuroBasket

V okviru priprav na EuroBasket 2022 bo slovenska košarkarska reprezentanca odigrala šest pripravljalnih tekem, od tega štiri na domačih tleh. Vrhunec priprav, katerega del bo tudi Luka Dončić, bo tekma Slovenije in Srbije v ljubljanskih Stožicah. Vse prijateljske tekme slovenske košarkarske reprezentance in tudi nadaljevanje kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu si boste lahko ogledali na Sportklubu.


Prenosi tekem lige narodov

03.09.2020 | Nogomet, Liga narodov C

Tretji del lige narodov se prične 3. spetembra. Prenosi letošnje lige narodov bodo izključno na kanalih Športkluba.


Kriterij Dauphine

11.08.2020 | Kolesarstvo, Kriterij Dauphine

Letošnji kriterij je povsem gorsko obarvan, saj se prav vse etape končajo na vzponih.


Cestno državno prvenstvo v kolesarstvu

21.06.2020 | Kolesarstvo, Državno prvenstvo Slovenije

Na Gorenjskemse bo odvilo najbolj pričakovano državno prvenstvo Slovenije v cestni dirki do zdaj. To bo tudi prva uradna dirka pod okriljem Mednarodne kolesarske zveze (UCI) po dolgih 97 dneh.
Vse podrobnosti o dirki in zadnjemu vzponu proti Ambrožu najdete tukaj.


Evropsko prvenstvo v rokometu 2020 - tv prenosi

09.01.2020 | Rokomet, Evropsko prvenstvo

Letošnje evropsko prvenstvo v rokometu med 9. in 26. januarjem na Švedskem, Norveškem in v Avstriji bo prvi turnir organiziran v treh državah in prvič bo na njem nastopilo kar 24 reprezentanc. Med njimi je tudi Slovenija, branilci naslova pa so Španci.


Boks: Ema Kozin proti Mariji Lindberg, prenos v živo

04.10.2019 | ,

Slovenska boksarska princesa Ema Kozin se bo v nedeljo nedeljo pomerila z Švedinjo Mario Lindberg. Ljubljančanka zagotavlja, da bodo tudi po boksarskem spektaklu CFC 5 pasovi ostali doma. Prenos si lahko ogledate na Voyu.


Nogometne kvalifikacije za Euro 2020: Predstavitev ekip, tv prenos - Oktober 2019

03.10.2019 | Nogomet, Evropsko prvenstvo 2024

Slovenska nogometna reprezentanca je po treh zaporednih zmagah v kvalifikacijah za EP 2020 v skupini G sedaj že na drugem mestu mesto. Končna uvrstitev tako visoko bi nas že vodila na evropsko prvenstvo, ki bo naslednje leto. To bi pomenilo, da bi Slovenija po desetih letih čakanja znova spremljala nastope nogometne reprezentance na velikem tekmovanju.
Reprezentanca se bo na Brdu pri Kranju zbrala v ponedeljek 7. oktobra, zelo zahtevno gostovanje v Skopju pa jo čaka že štiri dni kasneje.


Športno plezanje v težavnosti - Kranj 2019 prenosi

28.09.2019 | Plezanje, Svetovni pokal v plezanju

Ta konec tedna bo v Kranju 24. tekma svetovnega pokala v športnem plezanju v težavnosti. Med 132 tekmovalci iz 26 držav bo tudi 14-članska slovenska reprezentanca s svetovno prvakinjo Janjo Garnbret in podprvakinjo Mio Krampl na čelu.