Kategorije novic:

»Športne novice › Nogomet

Slovo zadnjega romantika

Francesco Totti se je po 25 sezonah poslovil od Rome. Odhaja kot največja ikona rimskega nogometa in je od 16. do 40. leta podiral klubske rekorde in osvajal srca svojih in nevtralnih navijačev po vsem svetu.

Nova farsa, Dob znova zavrnil

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je morala možnost za igranje v kvalifikacijah za 1. SNL dati tretjeuvrščenemu klubu 2. SNL Ankaranu. Pri drugouvrščenem Dobu so znova zavrnili sodelovanje.

Biščan podpisal!

Prejeli smo (neuradno) potrditev govorice, ki smo jo že pred dnevi objavili z zvezi z Igorjem Biščanom. Hrvat je, kot smo izvedeli, sklenil dogovor z Milanom Mandarićem in postaja novi trener Olimpije.

Crotoneju je uspelo neverjetno

Še prejšnji mesec je bil Crotone praktično odpisan iz Serie A, toda finiš sezone je temu malčku uspel v polni meri, saj si je na zadnji dan sezone zagotovil obstanek v ligi.

Video: Martinović zabil dva

Dino Martinović v Bolgariji dobro igra. Bivši nogometaš Gorice je v dresu Lokomotive iz Plovdiva dosegel nova dva zadetka, skupno jih je na 13 tekmah dosegel že šest.

V Sofiji so slačili igralce

Navijači Levskega so po porazu proti CSKA povsem izgubili živce. Igralcem so slekli drese, kapetana je navijač zgrabil celo za vrat in ga odrinil. Ekipa se je zavila v molk.