Kategorije novic:

»Športne novice

Ter Stegen podaljšal do 2022

Nemški vratar Marc-Andre Ter Stegen bo še dolga leta kraljeval med vratnicama Barcelone. Španski velikan je z njim namreč podaljšal pogodbo vse do leta 2022.

Deulofeu se je poslovil

Španski krilni napadalec Gerard Deuofeu se je po zelo uspešni polovici sezone poslovil od Milana, pri katerem tako zagotovo ne bo nadaljeval svoje kariere.

V pokalu lahko rešimo sezono

Trener Olimpije Safet Hadžić bo v sredo zadnjič sedel na klopi ljubljanskega moštva, kljub temu pa se mu ponuja edinstvena priložnost, da za seboj pusti zapuščini v obliki pokalne lovorike.

FOTO: Marko Milić vodil kliniko v Italiji, zdaj v Španijo in Turčijo

Po Evropi se v teh tednih končujejo mladinske Lige NBA, ki so v zadnjih letih zrasle kot gobe po dežju. S pomočjo Lige NBA se vse več mladih ukvarja s košarko. Slovenija te lige nima. Ima pa ambasadorja tega tekmovanja. To je Marko Milić, ki se v teh dneh mudi na finalnem turnirju Junior Liga […]

V Ukrajino trije iz Ankarana

Selektor mlade slovenske reprezentance Primož Gliha je izbral ekipo, ki bo od 5. do 9. junija sodelovala na mednarodnem turnirju Valerija Lobanovskega v Kijevu.

Maribor ni vajen biti brez naslova

Napadalec Maribora Milivoje Novaković meni, da je Maribor naslov osvojil, ker ima hrbtenico, s polno motivacijo pa v prihodnost zre tudi leto dni starejši Jasmin Handanović.