Kategorije novic:

»Športne novice › Nogomet

Ter Stegen podaljšal do 2022

Nemški vratar Marc-Andre Ter Stegen bo še dolga leta kraljeval med vratnicama Barcelone. Španski velikan je z njim namreč podaljšal pogodbo vse do leta 2022.

Deulofeu se je poslovil

Španski krilni napadalec Gerard Deuofeu se je po zelo uspešni polovici sezone poslovil od Milana, pri katerem tako zagotovo ne bo nadaljeval svoje kariere.

V pokalu lahko rešimo sezono

Trener Olimpije Safet Hadžić bo v sredo zadnjič sedel na klopi ljubljanskega moštva, kljub temu pa se mu ponuja edinstvena priložnost, da za seboj pusti zapuščini v obliki pokalne lovorike.

V Ukrajino trije iz Ankarana

Selektor mlade slovenske reprezentance Primož Gliha je izbral ekipo, ki bo od 5. do 9. junija sodelovala na mednarodnem turnirju Valerija Lobanovskega v Kijevu.

Maribor ni vajen biti brez naslova

Napadalec Maribora Milivoje Novaković meni, da je Maribor naslov osvojil, ker ima hrbtenico, s polno motivacijo pa v prihodnost zre tudi leto dni starejši Jasmin Handanović.

Investitorji in "investitorji"

Tudi letošnja sezona je slovenski klubski nogometni sceni ponudila novo lekcijo. Ni vsak "investitor" v resnici investitor. Vsaj tri zgodbe, kjer so domnevni vlagatelji obljubljali nebesa, se klavrno končujejo.

Baka Slišković z Zrinjskim do naslova

Željezničar je bil že blizu, borilo se je tudi Sarajevo, toda naslov prvaka v Bosni in Hercegovini je odšel v Mostar. Osvojil ga je Zrinjski s trenerjem Blažem Sliškovićem.